Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

O nas

Dolgoletne izkušnje, kakovost, inovativnost, so nekatere od lastnosti zakaj nam stranke zaupajo zasnovo, dizajniranje ter izdelavo pohištva za svoje domove. Naše zadovoljne stranke so naše največje in najboljše reference. Vsako stranko obravnavamo individualno in se ji v celoti posvetimo, poslušamo, svetujemo in predlagamo rešitev, ki bo najbolje zadovoljila potrebe strank. Vsi naši izdelki imajo dolgo garancijo, tudi najmanjši detajli se izdelujejo z izredno natančnostjo in kakovostjo.

Trudimo se biti inovativni ter tudi ponuditi svojim strankam celovite rešitve v zvezi s svojimi domovi, tako smo na novo za vas angažirali nadarjenega notranjega oblikovalca, ki bo s svojimi idejami in kreativnimi rešitvami zasnoval in uredil vaš dom, ker je vaš dom, vaš raj...

Vabimo vas, da si ogledate našo spletno stran, vsekakor bomo pa veseli vaših vprašanj, pohval ali celo pritožb, ki nam bodo pomagale pri izboljšanju našega dela. Pokličite nas, pošljite e-mail ali izpolnite kontaktni obrazec kar na spletni strani, zaupajte nam svoje želje in hitro boste dobili odgovor ter strokovno mnenje.

S' spoštovanjem,

Boris Vidmar,
direktor