Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kreativne rešitve

image1

Notranje oblikovanje, nekdaj simbol prestiža, luksuz dostopen samo kraljevskim družinam in bogati aristokratiji, od nedavnega je pristopen vsem v modernem načinu življenja. Usklajenost barv, materijalov, funkcionalnost in estetika so glavne značilnosti kvalitetnih interierjev.
Privoščite si občutek popolnega zadovoljstva v prostoru kreiranem po vašem ali našem dizajnu. Poglejte si vizuelni 3D prikaz svojega bodočega stanovanja, hiše ali poslovnega prostora. Pri nas in z našo pomočjo imate vse na enem mestu. Od začetnih merjenj prostorov, izdelave kreativnih idejnih rešitev do same realizacije.

Ureditev interierja

image2

Ureditev hiše ali stanovanja z namenom da postanejo čim bolj ugodno mesto, ki ga imenujemo domom ali ureditev resnih poslovnih prostorov, ki morajo zadovoljiti poslovno estetiko, predstavlja velik problem nestrokovnim ljudem. Dizajn interierja je zahteven proces in pogosto ostanemo brez idej ali enostavno ne vidimo potencial prostora. To in veliko več drugih razlogov nam priporoča najem interier dizajnerja.

Interier dizajner

image3

Pred samim začetkom ureditve prostorov se posvetujte z interier dizajnerjem. Prav oni olajšajo proces pretvorbe želja v realnost in predlagajo funkcionalne, organizacijske in estetske rešitve. Poleg tega, predlagal vam bo rešitve in različne stile ureditve o katerih niste niti razmišljali, ki pa se odlično vklopijo v vaš način življenja. Interijer dizajner je strokovna oseba z nizom preverjenih idej in predlogov za uspešno ureditev dnevnih sob, kuhinj, kopalnic in drugih prostorov.

Storitve interier dizajnerja

image4

Terensko delo podrazumeva pregled obstoječega stanja ter v kolikor ne obstaja tloris, izmeri in po potrebi tudi slika prostore. Stranko spodbuja da v čim večji meri pove svoje želje in vizije o prostoru, da lahko interier dizajner izdela čim bolj uspešen idejni projekt ureditve interierja. Pri sami izdelavi idejnega projekta tlorisne rešitve, 3D vizualizacija celotnega interierja ter vseh prostorov posamezno, načrti za stavbno pohištvo, notranje pohištvo, barve zidov, talne obloge, keramike ipd... Realizacija idejnega projekta je najzahtevnejši del sodelovanja. Interier dizajner pohištvo dizajnira po meri, tako da se lahko izdela pri kakovostnem mizarju ter raziskuje trg za ostale adekvatne elemente same ureditve. Izdela se mapa – v kateri so zbrani vsi vzorci katere interier dizajner skrbno izbere in zbira v mapo. V njej se nahajajo vse vrste tkanin, slike ali vzorci talnih in zidnih oblog (parketi, ploščice, tapete, les), vzorci barv za zidove, predloge rešitve zaves in dekorja, dizajnirane slike pohištva ter dekorativnih predmetov. Zraven vsakega vzorca je navedena njihova natančna mera ter trenutna cena. Kot priloga k mapi se izdela tudi celoten stroškovnik za storitve notranje ureditve.

Funkcionalnost in estetika prostora

image5

Interier ali notranji prostor je prostor v katerem bivajo ljudje. Restavracija, lokal, poslovni prostor, hiša ali stanovanje, vse to so interierji s specifičnim namenom bivanja. Zato moramo prvotno pri sami zasnovi ureditve takšnih prostorov misliti na njihovo funkcionalnost. Dostopni kvadrati se zmanjšujejo obenem pa raste potreba za celotnim in estetsko korektnim izkoriščenostjo vsakega kvadratnega milimetra. Poleg tega naša nagnjena, ljubezen do določenih stilov ali naš način življenja so tista, ki nas spremljajo pri ureditvi prostora. Skratka, to kar imamo radi in kakšni smo se reflektira tudi v naših interierih.